Pastoor Joop Boers - in memoriam

Op 11 februari 2021 is emeritus-pastoor Joop Boers in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van een Corona infectie.

De priester die in ieder van ons het geliefde kind van God wist te herkennen, is nu als Gods geliefde kind in de hemel opgenomen.

Hij die door alles heen actief is bijven getuigen van Gods oneindige liefde voor de mensen, mag nu onze voorspreker zijn in de missie die we als gemeenschap samen mogen dragen. 

Deze man van God, priester van de Katholieke Kerk, broer en vader voor zovelen in en buiten Nederland, heeft zijn aardse missie volbracht. Tot het laatste moment toe pastoraal en missionair! Zijn laatste preek van afgelopen zondag staat HIER voor u klaar, op zijn eigen website, waarmee hij naar de mensen bleef uitgaan. Een preek die hij besluit met: 

"Troost elkaar met deze woorden! Want in ons hart brandt Zijn vuur, Hij doet dit vuur voor ieder van ons branden, net als voor de mensen in het evangelie, ook voor jou en voor iedereen, ook vandaag!"

Klik voor online IN MEMORIAM boek. Op deze pagina vind uw ook de teksten van de uitvaart en kunt u de uitvaart en de gebedsviering die hebben plaatsgevonden opnieuw bekijken.

Gedachtenisprentje