Kinderen, tieners & jongeren

op de schommelCRECHE & KLEUTERPROGRAMMA

Er is een crèche voor de allerkleinsten en een programma voor dreumesen en peuters. Kinderen die in groep 1 en 2 zitten zijn welkom in het kleuterprogramma. 

KINDERPROGRAMMA: Net Als op het zomerkamp!michael met Niklaszingende jongens

Voor kinderen van groep 3 t/m 8 is er een gevarieerd programma, soms met alleen leeftijdgenoten en soms met de hele groep samen. Net als op het Emmanuel-zomerkamp zijn er verhalen, sketches en deelgroepjes en is er muziek, sport en spel, film en kampvuur.

 

TienerPROGRAMMA

DSC 0875Zit je op de middelbare school? Dan is er voor jou het tiener-programma! Je eigen plek en je eigen programma! Binnen no-time zit je in een vrienden-groep!
Jean-Luc Moens, de hoofdspreker die vanuit België net als Peter en Catherine Verbeiren speciaal voor dit weekend overkomen, kijken er naar uit om ook met jullie te spreken. Zij, maar ook tieners en jongeren van je eigen leeftijd, zullen ervaringen met je delen over hoe ze God in hun eigen leven hebben ervaren. Uiteraard is er ook tijd voor sport en spel, ontspanning, film en kampvuur.

Het tienerweekend is open! Dat betekent dat je ook je vrienden mee kunt nemen en dat het ook open is voor tieners waarvan de ouders niet deelenemen aan het herfstweekend. Jullie zijn meer dan welkom!

JONGEREN 17+

2832ACE2 1677 4966 BB54 A4899E6A3174Vrijdagavond is de kick-off van het jongerenprogramma. Naast de keuze-programma’s in het hoofdprogramma zijn er momenten waarop je met alle jongeren bij elkaar komt voor een eigen teaching, deling, forum, spel of film. Hoor ook levensverhalen van leeftijdgenoten die God hebben ervaren in hun leven. Ontdek wat een ‘nieuw begin’ voor hen betekent. 

Als jongere ben je ook welkom in de crew.

Ik ben op het zomerkamp geweest en nu gaan we met z’n allen naar het herfstweekend! Ik heb er heel veel zin in!

Jesse 9 jaar