Regio's

Regio Zuid

In regio zuid (Zeeland, Brabant en Limburg) komen gemeenschapsleden bij elkaar om te bidden, elkaar te bemoedigen en op missie te gaan.

Als leden komen we regelmatig samen in kleine groepjes op de huiskringen, waarover hieronder wat meer uitleg.

 

Daarnaast organiseren we in 2020 een aantal ontmoetingsmomenten:

Helaas is het Paastriduum van 9-12 april 2020 in Helvoirt wegens Corona maatregelen geannuleerd.

Hetzelfde goldt voor het mannenweekend in de Ardennen wat gepland stond op zaterdag 25 en zondag 26 april.

Ook de geplande vrouwendag  op zondag 3 mei is komen te vervallen wegens de Corona maatregelen.

 

Heeft u interesse? Wilt u de leden van de gemeenschap Emmanuel in deze regio ontmoeten? U bent van harte welkom!

IMG 8615

Wat zijn huiskringen?

Een belangrijk deel van ons gemeenschapsleven is de huiskring. In de huiskring kom je om de week in een kleine groep bij elkaar om samen te bidden en te delen over ons dagelijks leven. Het is een small christian community waarin je elkaar kunt ontmoeten, steunen en dragen in gebed.

Iemand omschreef het als volgt: 'de huiskring was niet alleen een plek waar we gezellig en broederlijk samen kwamen, het hielp me ook elke twee weken weer de balans op te maken. Doordat ik hier zelf over na moest nadenken en tegelijkertijd van mijn mede huiskringgenoten hoorde hoe zij op weg zijn, hielp het me om stap voor stap verder te groeien in plaats van stil te blijven staan.'

Wil je meer over de huiskring weten, neem dan even contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regio Nijmegen

Andere mensen ontmoeten om samen je geloof te delen. Samen zingen en bidden. Kom dan naar onze Emmanuelavonden. Geheel vrijblijvend binnenlopen.

De Emmanuelavonden beginnen met een half uur samen zingen en bidden in de dagkapel van de kerk. Vervolgens is er koffie. Daarna gaan we uiteen in kleine groepen. In deze groepen kan ieder iets vertellen over hoe hij of zij het geloof van dag tot dag beleeft.

Wat : Ontmoeten, samen zingen en delen
Wanneer: Om de dinsdag in de oneven weken
Locatie: Maria Geboorte kerk, Nijmegen
Tijd : 20.15 uur - 22.00 uur
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Andere activiteiten 2019

Deze regio komt samen in de Mariageboortekerk in Nijmegen (Berg en Dalseweg 40). Van harte welkom bij:

de Aanbidding tussen 19.30-22.30 op door-de-weekse avonden in de kapel van deze kerk.
de gebedsavond met overwegingen, zang en aanbidding op de donderdag voorafgaand aan de eerste vrijdag van de maand ook in de kapel.
14 februari Valentijnsmissie Night Fever.
18-21 Goede week en Paasliturgie.
2-8 juni 7-daagse avondretraite
18 juli vierdaagsemissie
Wil je meer weten? Neem dan contact op met de regioverantwoordelijken van Nijmegen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Regio Holland

In de regio Holland (Den Haag, Leiden, Delft, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht) komen we regelmatig bijelkaar om ons geloof te verdiepen en om samen te delen over hoe we als christen geloof, werk, gezin en vrienden proberen te combineren.
Naast de tweewekelijkse huiskring en gebedsgroep, organiseren we maandelijks een Emmanueldag/weekend rondom een steeds wisselend thema. Tijdens deze dagen zal er naast input ook tijd zijn voor ontmoeting, gebed en uitwisseling. Daarnaast zal er voor de kinderen een parallel programma zijn en sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd.
Ben je dus op zoek naar verdieping, tijd voor gebed of een gezellige avond met inhoud, kom dan zeker eens langs!

Contact

Inschrijven nieuwsbrief


Publish modules to the "offcanvas" position.