Praktisch

Praktisch

Wanneer?

Kamp 1: 13 t/m 18  juli 2024

Kamp 2: 27 juli t/m 1 augustus 2024

De hele week vormt een geheel. Het is niet mogelijk om een gedeelte van het kamp mee te maken. Als u hier vragen over heeft, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

VOOR Wie?

Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar (groep 4 t/m 8 van de basisschool. Kinderen van 7 jaar in groep 4 zijn ook welkom.) 

Waar?

Emmaus, Udenhoutseweg 15 te Helvoirt. Een voormalig klooster, voorzien van alle gemakken in een omgeving van bossen en duinen. Er is een groot sportveld en een speeltuin. 

Kosten?

€230,- euro per kind.

Mochten de kosten een belemmering zijn, dan kunt u contact met ons opnemen. Betaling kan indien gewenst in termijnen. Hierover in de bevestigingsbrief meer informatie. 

Uitnodigen!

We zijn u heel dankbaar als u het kamp aan andere gezinnen bekend wilt maken!

Nodig andere kinderen uit door de folder naar andere kinderen te sturen of op Facebook en Instagram berichten van ons te liken en delen. En ook onze webiste kun je delen via WhatsApp met andere families. We merken de laatste tijd dat steeds meer kinderen komen om dat ouders andere gezinen via deze weg op ons zomerkamp attenderen. Heel veel dank voor uw medewerking!

Wil je alvast folders bestellen om anderen uit te nodigen? We sturen ze heel graag naar je toe. Laat hier je adresgegevens + gewenst aantal achter en we sturen het met plezier naar je toe!

Als een kind uit een gezin dat niet eerder is geweest komt op uitnodiging van jullie, krijgt uw zoon of dochter op het kamp een verrassing! Dit kan je op je aanmelding aangeven of door ons te mailen.

MELD JE HIER AAN!

 

 

 

 
 

Contact

Inschrijven nieuwsbrief