Liedbundel APP

Nieuwe EmmaSongs Liedbundel App

De nieuwe EmmaSongs app (internationale naam voor het liedboek Hij Leeft!) is eindelijk beschikbaar in de Google Store en de Apple Store. Je zult eindelijk de laatste nummers van deze zomer kunnen vinden. Interview met Stanislas Jozan, directeur van Editions de l'Emmanuel.

Wat zijn de belangrijkste nieuwe functies?

Allereerst moet worden opgemerkt dat dit een nieuwe applicatie is en niet een eenvoudige update van de oude. De applicatie is volledig herschreven in een nieuwe, veel krachtigere taal. De toepassing is ergonomischer en sneller. Veel bugs zijn opgelost. Bovendien zal de toepassing veel gemakkelijker te upgraden en bij te werken zijn. Tot slot vindt u nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om naar nummers te luisteren op Spotify, Deezer, Youtube of iTunes. (Tip: als je in een lied bent, klik dan op het kleine wieltje in de instellingen en vervolgens op de koptelefoon: je kunt dan de juiste app kiezen om naar het lied te luisteren)

Het prijssysteem van de app is aan het veranderen...

Ja, deze nieuwe app zal als jaarabonnement worden verkocht. De eerste maand van gebruik is gratis. Daarna bedraagt het abonnement € 8,99 per jaar.

De EmmaSongs app was al betaald, nu moet je elk jaar betalen. Is dit eerlijk?

Een app up to date houden en liedjes beschikbaar maken voor het buitenland is duur en het abonnementsmodel zorgt voor een regelmatig inkomen.
Bovendien is het normaal en billijk om royalty's te betalen aan de componisten van de liederen, of zij nu lid zijn van de Emmanuel-gemeenschap of niet.
Tenslotte zult u gemerkt hebben dat de hele economie van de muziek in een paar jaar tijd veranderd is. De cd-verkoop is drastisch gedaald en de inkomsten uit streamingplatforms compenseren dit verlies niet. Ook liedboeken worden veel minder verkocht. Als we elk jaar nieuwe erediensten en liturgische liederen willen blijven maken, hebben we nieuwe bronnen van inkomsten nodig. Met deze applicatie helpt u de creatie van muziek te financieren. Het is een missionaire investering.

Download hier de Android app

hij leeft app  google play badge

€ 8,99 per jaar

 

Download hier de Iphone app

hijleeft

 appiestore

 € 8,99 per jaar

Contact

Inschrijven nieuwsbrief