Info voor ouders

Info voor ouders

IMG 1896

Beste ouders, 

We kijken er naar uit om deze zomer twee kampen te organiseren op Emmaus te Helvoirt. 

Dit jaar organiseren we voor het 41e jaar het zomerkamp. We kijken er naar uit om dit jaar twee fantastische weken te kunnen aanbieden waarin de kinderen heerlijk kunnen genieten van het buitenspelen in de prachtige omgeving van Emmaus met bossen en sportvelden.

Elke ochtend van het zomerkamp is er een inhoudelijk programma met o.a. muziek, sketches en deelgroepjes. Dit jaar gaat het over het verhaal van Daniël uit het Oude Testament. In de eigentijdse musical die we op de eerste avond met de leiding zullen spelen, komt het verhaal tot leven. Elke dag zal er een deel uitgelicht worden waar we met de kinderen verder op ingaan. ’s Middags en ’s avonds is er sport en spel wat ook in het teken zal staan van het thema van die dag. En natuurlijk hebben we een kampvuur, plensmiddag en levend stratego. Het activiteitenaanbod is divers, zodat zowel jongens als meisjes en zowel jonge kinderen als schoolverlaters aan hun trekken komen. We hebben een paar jaar geleden wat opnamen gemaakt van een zomerkampdag. Deze kunt u hier bekijken zodat u meteen een indruk krijgt.

De kinderen worden met leeftijdgenootjes in kleine groepjes begeleid door vaste leiders, zodat er persoonlijke aandacht is voor ieder kind. Kinderen voelen zich snel veilig en vertrouwd. Het zomerkamp is een ideale plek om hechte vriendschappen op te bouwen.

Tijdens het kamp maken kinderen spelenderwijs kennis met de basis van het christelijk geloof. Waarden als eerlijkheid, vertrouwen, vergeving en behulpzaamheid komen aan bod.

Het team bestaat uit de kampouders, een enthousiaste groep van 40 jongeren, enkele ouders en een kamppastoor. Alle leiding werkt volgens de gedragscode en is 18+, in het bezit van een VOG en zeer gemotiveerd jullie kind(eren) een onvergetelijke week te bezorgen.   

MELD JE HIER AAN!

 

 

 

 

Contact

Inschrijven nieuwsbrief