Zomerkamp

Emmanuelzomerkampen 2024

daniel in de leeuwenkuil.1

volg ons zomerkamp!

Bekijk de foto's van kamp 1 hier!

 

"Die Daan die durft!"

Kamp 1: 13 t/m 18  juli 2024 (open to English speaking children. For information click here)

Kamp 2: 27 juli t/m 1 augustus 2024

Deze zomer gaan we het avontuur beleven van de dappere Daniël die niet bang te krijgen is. Hij is moedig en laat zich niet gek maken. Zelfs niet als hij door de koning in een leeuwenkuil gegooid wordt. Dit spannende verhaal zullen we gaan zien en meebeleven in de musical. Wat doet Daan bij die leeuwen? En waar haalt hij het lef vandaan? Kom naar het zomerkamp en beleef het mee. Dit kamp gaat over moedig zijn. Over vertrouwen. Ook als soms iets té moeilijk lijkt. God helpt je altijd en laat je nooit in de steek!

Het verhaal van Daniël in de leeuwenkuil zullen we ook tegenkomen in het sport en spelprogramma. Het wordt een prachtig avontuur en superleuk! De voorbereidingen zijn al begonnen.

Je kunt je aanmelden voor één van de twee kampen. Welke vriendjes en vriendinnetjes nodig jij uit? Geef jij de folder door? We verheugen ons erop jullie allemaal te ontmoeten! (Als je durft!)

Grrrrroetjes namens het zomerkampteam,

Anja 

 

p.s. Vraag hier papieren folders aan om anderen uit te nodigen. Je krijgt een verrassing op het kamp als je  iemand hebt uigenodigd uit een gezin dat niet eerder is geweest. 

 

MELD JE HIER AAN!

Kom alvast in de stemming en bekijk hier de foto's van vorig jaar!

 

thumb 88aa5d04 b358 407e ad86 41bb558d15b4

CD 'Hij kent mij!'

Onze CD 'Hij kent mij! hebben we met veel succes op het zomerkamp verkocht, en is nu voor iedereen beschikbaar! Ook online! Download tracks en partituren, bekijk de liedteksten en de verwijzingen naar bijbelteksten. Luister, zing en speel mee! Bekijk onze kindermuzieksite hier!
Maak alvast kennis met de CD op ons Youtube-kanaal en abonneer je meteen. Zo blijf op de hoogte! 

Luister hier naar het interview met Anja Vergouwen op Radio Maria over 40 jaar zomerkamp en de muziek-missie die begint met het uitbrengen van deze CD!

vriendenboekje

Duizenden kinderen hebben we in deze afgelopen 40 jaren mogen ontvangen. Sommigen die vroeger als kind meededen komen nu met hun kinderen, of zijn leiding geworden. Zelfs leiders van nu hebben ouders die vroeger als kind meededen. Een kostbare schat aan ervaringen dragen we met ons mee. Ben je ooit geweest? Als kind of als leiding? Of is je kind geweest? Vul het vriendenboekje in! Binnenkort kunnen we hier elkaars ervaringen lezen en foto's bekijken! We rekenen op jullie! Bij voorbaat heel hartelijk dank voor het invullen! Leuk om van jullie te horen!

Contact

Inschrijven nieuwsbrief