Paasdriedaagse

kruisweg

Sinds enkele jaren organiseert de Gemeenschap Emmanuel de Paasdriedaagse. Ook dit jaar willen we met gezinnen en alleenstaanden samen komen in Emmaus van Witte Donderdag 's avonds (6 april 2023) tot en met Paasochtend (9 april 2023) om samen Pasen te vieren. Maar Pasen staat niet op zich zelf, het is zo'n groot feest om wat er de dagen voor is gebeurd: Jezus heeft Zijn leven aan het kruis gegeven, om ons te redden. Tijdens deze dagen lopen we als het ware met Jezus' zijn laatste dagen mee: het laatste avondmaal, de kruisweg, de stille tijd in het graf en dan de ontknoping: de verrijzenis. In het programma doen we dit met mooie vieringen, zang en muziek, tijd voor ontmoeting en deling, lezingen, ontspanning en nog meer. Tijdens zo'n Paasdriedaagse trek je je dus even terug uit je dagelijkse leven (werk, boodschappen doen, etc) om samen deze dagen te beleven.

Deze dagen vormen we één familie. Voor alle leeftijden is er een gedeeltelijk eigen programma, maar een groot deel doen we ook samen. Daarnaast kunnen we allemaal ook ons eigen steentje bijdragen, door mee te zingen in het koor, helpen afwassen, of een deel van de dag met de kinderen op te trekken. Hiervoor kun je je tijdens het weekend aanmelden. Vele handen maken licht werk én het verbroedert!

Praktische informatie: 
Wanneer: donderdag 6 april vanaf 18uur t/m zondag 9 april 13:30
Waar: Bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt (bij Den Bosch)
Wie: Alleenstaanden en gezinnen. Voor kinderen en tieners (12-17 jaar) zijn er eigen programma's.
Voor vragen kunt u via deDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


De paasdriedaagse is volgeboekt.

Als u zich inschrijft komt u op de wachtlijst. 

voetwassingGlobaal programma:
Witte donderdag: Ontvangst, Witte Donderdagviering, wake
Goede vrijdag: Input, tijd voor ontmoeting, kruisweg in het bos, deelgroepen, Goede Vrijdagviering, avondprogramma
Stille zaterdag: Lauden, verschillende workshops, deelgroepen, Paaswake, borrel
Pasen: Paasbrunch, Paasviering, lofprijzing

Kosten:
Er zijn twee soorten kamers:
Michael: (gezins)kamer met 1 tot 7 bedden. Toilet en douche op de gang (gedeeld).
Gabriel: Luxe een- en tweepersoonskamers met eigen toilet en douche.

De tieners worden samen ingedeeld op tienerkamers in Michael.

Prijzen pp. inclusief €10 vroeg-boek-korting (bij aanmelding voor 25 maart 2023):

Schermafbeelding_2023-02-11_om_11.27.03.png

In Michael mag gebruik gemaakt worden van een gezinsmaximum van € 325 (voor ouders met eigen kinderen t/m 17 jaar) indien de kosten een belemmering vormen voor deelname.
Mochten de kosten alsnog een belemmering zijn, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

paasvuur