Actueel

Samen op weg naar Kerstmis

Tijdens deze advent bieden we een podcast aan om dagelijks een moment stil te staan en je zo voor te bereiden op Kerstmis.
Elke aflevering bevat een korte bijbeltekst, input, gevolgd door een getuigenis om te zien wat dit concreet voor ons kan betekenen. Afgewisseld met mooie muziek de ideale manier om een momentje rust te pakken op de dag.

Ontvang de afleveringen via de e-mail of via
Apple podcasts spotify  

Online lofprijzing

Omdat we door Corona niet fysiek bijelkaar kunnen komen, ontmoeten we elkaar wekelijks online via Zoom voor een halfuur lofprijzing.

Je bent van harte welkom om aan te sluiten!

Praktische informatie:
Data: Elke donderdagavond
Locatie: Zoom
Tijd: 20:00 tot 20:30

Fidesco helpt tijdens Corona-crisis

Help het medisch centrum in Guinee

 

 

Het medisch centrum Saint Gabriel, dat al jaren vanuit Nederland steun ontvangt, heeft tijdens de corona-crisis extra behoefte aan uw hulp!

In de afgelopen Veertigdagentijd mochten we dit centrum samen met de bisschoppelijke Vastenactie helpen, zodat de wanden van de behandelkamers betegeld konden worden. 

Infectieziekten zijn er sowieso veel in dit land: ebola, aids, mazelen… en de kindersterfte is hoog. Nu komt daar het Covid-19 virus ook nog bij.. 

We willen het centrum de komende maanden ondersteunen in de aanschaf van persoonlijke beschermingsmiddelen, paracetamol en een saturatiemeter, waarmee de zuurstofwaarde in het bloed bepaald kan worden. Gezamenlijke kosten ca. 7500 euro. 

Meer informatie vindt u op de pagina van Fidesco Nederland.

Giften kunnen  het gemakkelijkst  gedaan worden via Tikkie

 

Internationale sessie Paray-le-Monial

Helaas zijn de zomersessies naar Altötting en Paray-le-Monial wegens de Corona-crisis afgelast. Er wordt in internationaal verband gewerkt aan een alternatief aanbod voor de zomer.

 

Herfstweekend 2020

23, 24 en 25 oktober konden wij helaas niet samenkomen wegens de Corona maatregelen. Hopelijk kunnen we in 2021 wel weer samen genieten van de heerlijke geuren en kleuren van de herfst en samen nieuwe inspiratie opdoen! Voor het hele gezin en voor jongeren.

Een nieuwe locatie hebben wij voor jullie in voorbereiding. Opnieuw een ideale plek om elkaar te ontmoeten, je te laten inspireren en om dingen met je gezin te doen waar je in het drukke leven moeilijk aan toe komt.

Contact

Inschrijven nieuwsbrief


Publish modules to the "offcanvas" position.