Actueel

Herfstweekend 2021

herfstweekend

Het Herfstweekend 2021 gaat door!

Welkom in Conferentieoord Emmaus, Helvoirt van vrijdag 22 tot zondag 24 oktober!

Meer informatie en inschrijven (vanaf 1 september) hier.

 

Relatieverdieping met Connected!

LT France cropped

Je gaat regelmatig naar de kapper en geeft de auto af en toe een onderhoudsbeurt. Waarom zou je relatie dan geen onderhoud nodig hebben? Je relatie is toch je kostbaarste bezit? Investeer dit najaar in elkaar met Connected! De Connected!-cyclus is bedoeld voor alle stellen: gehuwd of ongehuwd, jong of oud.

Tijdens de Connected!-cyclus gaan we gedurende vijf avonden en een weekend in op belangrijke elementen van jullie unieke relatie met elkaar. Jullie liefde is vaak heel vreugdevol, maar soms loop je misschien ook tegen moeilijkere dingen aan. Hoe uitdagend is ’t dan om jullie verbondenheid met elkaar nóg meer te beleven?

Inschrijving voor 1 September! Meer informatie en inschrijven hier.

 

Slide2

Online lofprijzing

De online lofprijzing is in zomerstop. We bekijken op welke manier we na de zomer doorgaan.

Omdat we door Corona niet fysiek bijelkaar kunnen komen, ontmoeten we elkaar wekelijks online via Zoom voor een halfuur lofprijzing.

Je bent van harte welkom om aan te sluiten!

Praktische informatie:
Data: Elke donderdagavond (in juli en augustus is er een zomerstop) 
Locatie: Zoom
Tijd: 20:00 tot 20:30

 

Pastoor Joop Boers - in memoriam

Op 11 februari 2021 is emeritus-pastoor Joop Boers in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van een Corona infectie.

De priester die in ieder van ons het geliefde kind van God wist te herkennen, is nu als Gods geliefde kind in de hemel opgenomen.

Hij die door alles heen actief is bijven getuigen van Gods oneindige liefde voor de mensen, mag nu onze voorspreker zijn in de missie die we als gemeenschap samen mogen dragen. 

Deze man van God, priester van de Katholieke Kerk, broer en vader voor zovelen in en buiten Nederland, heeft zijn aardse missie volbracht. Tot het laatste moment toe pastoraal en missionair! Zijn laatste preek van afgelopen zondag staat HIER voor u klaar, op zijn eigen website, waarmee hij naar de mensen bleef uitgaan. Een preek die hij besluit met: 

"Troost elkaar met deze woorden! Want in ons hart brandt Zijn vuur, Hij doet dit vuur voor ieder van ons branden, net als voor de mensen in het evangelie, ook voor jou en voor iedereen, ook vandaag!"

Klik voor online IN MEMORIAM boek. Op deze pagina vind uw ook de teksten van de uitvaart en kunt u de uitvaart en de gebedsviering die hebben plaatsgevonden opnieuw bekijken.

Gedachtenisprentje

Contact

Inschrijven nieuwsbrief


Publish modules to the "offcanvas" position.