Kindermuziek

88aa5d04 b358 407e ad86 41bb558d15b4 actie hij kent mij PDF

 

CD  'Hij kent mij!'  Zomerkampliedjes voor iedereen!

Speciale cadeau-actie! Geef CD's als parochie, of als familie en vrienden cadeau aan communiecanten of vormelingen! Deze liedjes worden steeds opnieuw beluisterd en meegezongen. Op deze manier geef je op een toegankelijke, vrolijke en blijvende manier het evangelie mee aan kinderen!

3 voor €25,- en 10 voor €70,-

Bestel CD's

Download MP3's + liedteksten

Download partituren

Meezingvideo's op Youtube

Karaokevideo's op Youtube

Album 'Hij kent mij' op Spotify!

gofundme

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je de CD gehoord? Laat hier een reactie achter!

Behalve voor de (oud)zomerkampers is de muziek nu voor iedereen beschikbaar! De liederen zijn door hun bijbelgerichtheid ook geschikt in vieringen, kinderwoorddienst, zondagsschool, onderwijs, catechese, eerste communie en vormsel. Voor alle leeftijden! (Mits je jong van hart wilt zijn en blijven!)

Dit zijn de 12 tracks: 1. Welkom in het huis van de Vader. 2. Adam, waar ben je? 3. Hij kent mij! 4. De deur staat voor je open 5. De Heer is mijn herder 6. De steen is weg 7. Vuur uit de hemel 8. Ik ben met je 9. Ik ben de ware wijnstok 10. Hé broeder 11. Maria, moeder van Jezus 12. Dagafsluiting

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.  Kijk en zing mee met de meezingvideo's'! Binnenkort vind je ook karaokeversies en backingtracks. Blijf op de hoogte!

Er is niets dat ons hart meer raakt dan muziek!*

IMG 4822De muziek speelt een cruciale rol in de kampen. Elke jaar staat een bijbelverhaal centraal en schrijft Anja Vergouwen liedjes die de hele week gezongen worden. Daarna gaan ze blijvend mee naar huis, omdat ze steeds opnieuw gezongen worden. De ervaring leert dat door deze liedjes, die levendig, toegankelijk en vrolijk van karakter zijn, bijbelverhalen met hun boodschap op de ‘harde schijf van het hart’ opgeslagen worden waar ze jong en oud blijven bemoedigen. De liedjes geven blijdschap en zetten aan tot een vernieuwende relatie met God. Bovenal laten de liedjes je ervaren hoe geweldig het is een geliefd kind van God te zijn. Want je weet: “Hij kent mij!”

*Catechismus van de Katholieke Kerk 1156: “De muzikale traditie van de universele Kerk heeft een schat geschapen van ongekende waarde, die de andere uitingen van kunst te boven gaat.”

Luister hier naar het interview met Anja Vergouwen op Radio Maria over 40 jaar zomerkamp en de muziek-missie die begint met het uitbrengen van deze CD!

Productie en Arrangementen: Lars Gerfen

Tekst en Muziek: Anja Vergouwen

Uitgegeven door: Emmanuel Music Nederlands kids / Betsaida

- Hanjo Fisser (gitaren) - Bas Gankema (toetsen) - Tim Tichelaar (drums) - Lazar Soffner (bas) - Pier-Durk Hogeterp (mastering) 

- Bas & Cissy Suijkerbuijk (projectbegeleiding/koordirectie) - Edith Coppens (partituren)

- Susanna Hüsstege (afbeeldingen bij de liedjes)

Zangers: Lars Gerfen, Fay, Niklas en Rasmus Gerfen, Christine Janssen, Bas Suijkerbuijk, Willemijn en Lidwine Suijkerbuijk, Piet Timmermans, Anja Vergouwen, Esther, Jaap, Judith en Simon Vergouwen, Tijmen Wintjes en Sophie Zieltjens

Informatie over de zomerkampen: emmanuelzomerkamp.nl

opnamedagLarsJaap en juut

 

Contact

Inschrijven nieuwsbrief