Een vakantieweekend voor het héle gezin!IMG 9605 sml
19, 20 en 21 oktober in Helvoirt

Diep in je hart geloof je misschien wel dat er iets is, of dat er Iemand is, maar er over praten is iets wat in deze tijd niet gebruikelijk is.
Misschien vind je het geloof belangrijk en wil je ook de basis van het christelijk geloof meegeven aan je kinderen.
Het kan ook zijn dat jij en je partner hier allebei anders in staan en vind je het best lastig om hierin een goede balans te vinden.
Of heb je juist veel vragen en twijfels en vind je het fijn om je vragen te stellen en te delen met leeftijdgenoten en gelijkgestemden. Of misschien mis je het eigenlijk… Die mooie warme ervaring die je vroeger wel had, toen je gewoon nog als een kind kon geloven…

Dit weekend geeft je de kans om een keer stil te staan bij de vragen die leven in je hart.
Samen met andere families en jongeren willen we er een gezellig weekend van maken waarin je ook de kans krijgt het christelijk geloof te ontdekken en te ervaren.
Er is een divers programma waarin je zelf je keuzes maakt. Een programma met lezingen, workshops, sport- en spelactiviteiten binnen en buiten en zang en muziek.
Het accent ligt op ontspanning en ontmoeting!

IMG 2089 smlDe plek waar we samenkomen is prachtig. Een voormalig klooster met veel ruimte. Bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt heeft een eigen tuin, sportveld, speeltuintje en bos. Het grenst aan de Loonse en Drunense duinen.
Als je er ooit eerder bent geweest, voor bijvoorbeeld een jongerenweekend of zomerkamp, is het extra leuk om weer mooie herinneringen op te halen.

Er is een crèche voor de allerkleinsten en een peuter-en kleuterprogramma.
Voor de kinderen vanaf groep 3 is er een mini-zomerkampje met leuke activiteiten sommige voor de hele familie. Ook voor de tieners en jongeren is er hun eigen programma.

kva nacht smlBWe zouden het ontzettend leuk vinden als jullie erbij zijn. We verheugen ons erop!
Houd de data alvast vrij. 19-20-21 oktober in de herfstvakantie van 2018.

Van harte welkom!

Vriendelijke groeten van het Herfstweekendteam,
Loes en Jan-Willem Beenakker, Michael en Katja Stoelinga, Tom Mom en Guido en Anja Vergouwen