Tienertriduüm 9-12 april 2020

Toen Jezus 33 was, werd hij veroordeeld tot de doodstraf. Hij was onschuldig, maar werd gekruisigd en stierf. Drie dagen later stond Jezus op uit de dood. Zijn opstanding laat zien: het kwaad en de dood betekenen niet het einde. Midden in alles wat er mis kan lopen in je leven kan er een nieuw begin aanbreken. Dat is de kern van het christelijk geloof. Dat is het Paasfeest!

 

Ben jij tussen de 12 en 17 jaar oud en wil je dat Paasfeest met ons meebeleven? Dan ben je van harte welkom van donderdagavond 9 april t/m zondagmiddag 12 april 2020 in Helvoirt. We zullen aan de hand van de gebeurtenissen in deze laatste dagen voor Jezus' dood ervaren wat Pasen voor ons persoonlijk kan betekenen: hoe ons leven kan veranderen in vreugde en vriendschap met God.

 

Praktisch:

 

Donderdag 9 april 18:00 uur t/m zondag 12 april 14:00 uur.

We gaan er van uit dat je aan het hele programma deelneemt, omdat dit belangrijk is voor jezelf en voor de hele groep. Heb je vrijdag nog geen vrij van school, dan is het mogelijk om op vrijdagmiddag aan te sluiten. Je ouders zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het triduüm voor gezinnen wat gelijktijdig plaats vindt in Helvoirt.

 

Doelgroep

De tienerpaas3daagse is bedoeld voor tieners van 12 t/m 17 jaar.  

 

Waar

Bezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15 te Helvoirt

 

Kosten

Deelname aan de P3D kost € 45 p.p. en moet voor aanvang worden overgemaakt op rekeningnummer NL 47 RABO 0113 771 770 t.n.v. Gemeenschap Emmanuel o.v.v. 'Tienertriduüm 2020 en je naam'.

 

 

 Verdere praktische informatie volgt na aanmelding. Vragen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.