Online

Pinkstervigilie

Komende zaterdagavond komen christenen van over de wereld digitaal bij elkaar om samen te bidden voor de komst van de Heilige Geest. Wij willen je voor deze Oecumenisch Pinkstervigilie uitnodigen. Net als de apostelen toen, kunnen we dit samen beleven en elkaar bemoedigen. 

Samen online geloven

Naast onze fysieke activiteiten, organiseren we ook verschillende digitale momenten om God en elkaar te ontmoeten. Denk bijvoorbeeld aan een online lofprijzing, een digitale retraite of een podcast serie op weg naar een bijzondere gebeurtenis.
Abonneer je op onze nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van onze digitale initiatieven.

We kijken er naar uit je te online te ontmoeten!

Samen op weg naar Pasen

Tijdens de Goede week we een podcast aan om dagelijks een moment stil te staan en je zo voor te bereiden op Pasen.
Elke aflevering bevat een korte inpuls over de dag, gevolgd door een getuigenis om te zien wat dit concreet voor ons kan betekenen.
Daarnaast bieden we op www.triduum.nl een gevarieerd aanbod aan om, ondanks de corona maatregelen, je voor te bereiden op Pasen.

Online lofprijzing

De gebedsgroep is een plek waar je God kunt ontmoeten en de vreugde kan ervaren die Hij ons geeft. Omdat we door de Corona-pandemie niet fysiek bijelkaar kunnen komen, ontmoeten we elkaar wekelijks online via Zoom voor een halfuur lofprijzing.

Je bent van harte welkom om aan te sluiten!

Praktische informatie:
Data: Elke donderdagavond (in juli en augustus is er een zomerstop) 
Locatie: Zoom
Tijd: 20:00 tot 20:30

 
Volgende

Contact

Inschrijven nieuwsbrief


Publish modules to the "offcanvas" position.