Wanneer: Van zaterdag 4 augustus tot en met donderdag 9 augustus 2018.Klembord01

Wie: Kinderen van 8 t/m 12 jaar (groep 4 t/m 8 van de basisschool).
(Ben je inmiddels te oud voor het zomerkamp? Dan zijn de tienerweekends misschien wat voor jou!) http://emmanuelnederland.nl/activiteiten/tieners 

Waar: Bezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15 te Helvoirt. Een voormalig klooster, voorzien van alle gemakken in een omgeving van bossen en duinen. Er is een groot sportveld en een speeltuin.  Zie ook www.emmausbezinningscentrum.nl
Kosten: 
€150,- euro per kind, waarvan €25,- solidariteitsbijdrage. Deze solidariteitsbijdrage is naar draagkracht en niet verplicht. Mochten de kosten een belemmering zijn, dan kunt u contact met ons opnemen.

Aanmelden: Kan HIER

Meer informatie: 085-2731730 (secretariaat) 
of 040-3410015 Anja Vergouwen (verantwoordelijke)
Kijk ook eens op Instagram of op de Facebookpagina van het Emmanuelzomerkamp om op de hoogte te blijven van alle gebeurtenissen!

Uitnodiging:
Nodig je klasgenootje, buurmeisje, neefje of teamgenoot ook uit! Als een kind uit een gezin komt dat niet eerder is geweest is er op het kamp voor jou een speciale verrassing! Dit mag je aangeven door in de marge (rechts) op de button 'ik heb een ander kind uitgenodigd' te klikken.
Dus: doen he? Het wordt extra gezellig met veel nieuwe gezichten!

Folders en posters: Bekijk online de FOLDER en de POSTER van het kamp. Je kan deze folders aanvragen om andere vrienden en vriendinnen uit te nodigen door DIT formuliertje in te vullen. 

Kamp2018 2jpg

   

©2018 Emmanuel Zomerkamp

 

Like het Emmanuel-zomerkamp op facebook!

Bestelformulier

De cd met liedjes van het zomerkamp voor slechts €2,50-. Dit en meer op het bestelformulier

bestellen