Beste ouders, Leiding kamp 2018

Sommige ervaringen uit je jeugd blijven je bij. Als je er aan terugdenkt komen warme herinneringen boven. Je weet dat het een moment was waarop je puur geluk hebt ervaren en waar je vriendschappen sloot voor het leven. 

Al voor het 36e jaar organiseren we dit zomerkamp waarin we ons met het hele team weer willen inzetten om voor uw kind zo’n onvergetelijke ervaring mee te geven.

Er is een divers programma met een inhoudelijk deel met sketches, zang en musical, maar ook met sport, spel en creativiteit.

Sport en spel doen we vooral in de middag en de avonden. Ook een kampvuur, plensmiddag, smokkelspel en bonte avond staan dit jaar weer op het programma. Voor wie wil is er elke dag een partijtje voetbal en gaat de speel-o-theek open.

In deze week krijgen de kinderen de kans om kennis te maken met de basis van het christelijk geloof. Iets wat in onze maatschappij niet vanzelfsprekend is. Op een speelse manier passeren daarbij waarden als eerlijkheid, vertrouwen, vergeving en behulpzaamheid de revue. 

Het activiteitenaanbod is divers, zodat zowel jongens als meisjes en zowel jonge kinderen als schoolverlaters aan hun trekken komen. 

Tijdens het programma worden kinderen met leeftijdgenootjes in kleine groepjes begeleid door vaste leiders, zodat er persoonlijke aandacht is voor ieder kind. 

Kinderen voelen zich snel veilig en vertrouwd. Het zomerkamp is een ideale plek om hechte vriendschappen op te bouwen.

We verwachten weer ruim 100 kinderen. Het team bestaat uit een enthousiaste groep van ca. 40 jongeren, ouders en een kamppastoor. Alle leiding is 18+, in het bezit van een verklaring van goed gedrag (gedragscode) en zeer gemotiveerd om uw kind een onvergetelijke week te bezorgen.©2018 Emmanuel Zomerkamp

 

 

Like het Emmanuel-zomerkamp op facebook!

Bestelformulier

De cd met liedjes van het zomerkamp voor slechts €2,50-. Dit en meer op het bestelformulier

bestellen