In september zal de Internationale Emmanuel Gebedsgroep in de Goede Herder kerk in Wassenaar weer van start gaan. Deze avonden zullen beginnen met een lofprijzing, maar de verder invulling van de avond zal van keer tot keer variëren. De ene keer zal er een korte input zijn, een andere keer zal er tijd zijn van uitwisseling, een weer een andere keer zullen we begeleidde aanbidding houden. De avonden worden afgesloten met een tijd van ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje.

Daarnaast zullen er in september ook weer verschillende huiskringen starten. In de huiskring kom je om de week in een kleine groep bij elkaar om samen te bidden en te delen over ons dagelijks leven. Het is een small christian community waarin je elkaar kunt ontmoeten, steunen en dragen in gebed.

Praktische informatie gebedsgroep:
Komende data: donderdag 7, 21 september, ,...
Locatie: De Goede Herder kerk, Stoeplaan 4, Wassenaar
Tijd: 20:30 tot 22:00
De voertaal zal Engels zijn, maar er is Nederlandse vertaling.

Extra informatie over de huiskring:
Een young professional omschreef het als volgt: 'de huiskring was niet alleen een plek waar we gezellig en broederlijk samen kwamen, het hielp me ook elke twee weken weer de balans op te maken. Doordat ik hier zelf over na moest nadenken en tegelijkertijd van mijn mede huiskringgenoten hoorde hoe zij op weg zijn, hielp het me om stap voor stap verder te groeien in plaats van stil te blijven staan.'
In enkele huiskringavonden zal er een vormingsprogramma aangeboden worden dat je helpt om je persoonlijke relatie met God te verdiepen. Daarnaast zal er in de omgeving van Den Haag ook een internationale huiskring zijn.
Wil je hier over de huiskring weten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

In de Wereld

navigator

Agenda

Like Emmanuel op facebook