Regio Holland

Regio kaartIn de regio Holland (Den Haag, Leiden, Delft, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht) komen we regelmatig bijelkaar om ons geloof te verdiepen en om samen te delen over hoe we als christen geloof, werk, gezin en vrienden proberen te combineren.
Naast de tweewekelijkse huiskring en gebedsgroep, organiseren we maandelijks een Emmanueldag/weekend rondom een steeds wisselend thema. Tijdens deze dagen zal er naast input ook tijd zijn voor ontmoeting, gebed en uitwisseling. Daarnaast zal er voor de kinderen een parallel programma zijn en sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd.
Ben je dus op zoek naar verdieping, tijd voor gebed of een gezellige avond met inhoud, kom dan zeker eens langs!

In september zal de Internationale Emmanuel Gebedsgroep in de Goede Herder kerk in Wassenaar weer van start gaan. Deze avonden zullen beginnen met een lofprijzing, maar de verder invulling van de avond zal van keer tot keer variëren. De ene keer zal er een korte input zijn, een andere keer zal er tijd zijn van uitwisseling, een weer een andere keer zullen we begeleidde aanbidding houden. De avonden worden afgesloten met een tijd van ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje.

In de kerk hebben we het regelmatig over evangelisatie. Ook de paus roept iedereen veelvuldig op om naar buiten te gaan en de Blijde Boodschap te verkondigen. Maar waarom zouden we dat eigenlijk doen? Is het niet een beetje opdringerig? En hoe kan ik op mijn werk of op het schoolplein over het geloof spreken als ik zelf ook niet alle antwoorden weet?
Met deze en andere vragen willen we tijdens ons komende Emmanuelweekend aan de slag gaan. Naast een lezing over dit thema zullen er workshops zijn, tijd van ontmoeting en gebed en voor de kinderen een eigen programma.

Datum

Activiteit

Donderdagen in

september - juni

Huiskring (oneven week)

Gebedsgroep (even week)

8 september 2017 Emmanuelavond
11-12 november 2017 Emmanuelweekend
12 december 2017 Straat evangelisatie
31 december-1 januari Oud-en-Nieuw met Emmanuel
3 maart 2018 Emmanuelavond
29 maart - 1 april 2018 Paastriduum
15 april 2018 Emmanueldag
19 - 20 mei 2018 Emmanuelweekend
1 juli 2018 Emmanueldag

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Abonneer je dan op onze Nieuwsbrief
Voor meer informatie over onze activiteiten kun je contact opnemen met Jan-Willem en Loes, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de Wereld

navigator

Agenda

April 2018
ma di wo do vr za zo
2
3
4
6
7
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30

Like Emmanuel op facebook