Regio Holland

Regio kaartIn de regio Holland (Den Haag, Leiden, Delft, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht) komen we regelmatig bijelkaar om ons geloof te verdiepen en om samen te delen over hoe we als christen geloof, werk, gezin en vrienden proberen te combineren.
Naast de tweewekelijkse huiskring en gebedsgroep, organiseren we maandelijks een Emmanueldag/weekend rondom een steeds wisselend thema. Tijdens deze dagen zal er naast input ook tijd zijn voor ontmoeting, gebed en uitwisseling. Daarnaast zal er voor de kinderen een parallel programma zijn en sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd.
Ben je dus op zoek naar verdieping, tijd voor gebed of een gezellige avond met inhoud, kom dan zeker eens langs!

In september zal de Internationale Emmanuel Gebedsgroep in de Goede Herder kerk in Wassenaar weer van start gaan. Deze avonden zullen beginnen met een lofprijzing, maar de verder invulling van de avond zal van keer tot keer variëren. De ene keer zal er een korte input zijn, een andere keer zal er tijd zijn van uitwisseling, een weer een andere keer zullen we begeleidde aanbidding houden. De avonden worden afgesloten met een tijd van ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens het pinksterweekend willen we dit jaar in Wassenaar samenkomen om ons samen op dit grote feest voorbereiden. Het thema van dit weekend zal zijn "leven met de Heilige Geest". Naast een inleiding over dit thema willen we ook ruim de tijd nemen om van elkaar te horen hoe we dit concreet in ons dagelijks leven beleven en zullen we hier ook bijzonder voor bidden. De zaterdag zullen we afsluiten met de Pinkstervigilie, een wake (zoals voor Pasen ) waarin we biddend uitzien naar de komst van de Heilige Geest. Voor wie wil zal er ook tijd zijn om deze viering samen voor te bereiden.

Datum

Activiteit

Donderdagen in

september - juni

Huiskring (oneven week)

Gebedsgroep (even week)

19 - 20 mei 2018 Emmanuelweekend
1 juli 2018 Emmanueldag

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Abonneer je dan op onze Nieuwsbrief
Voor meer informatie over onze activiteiten kun je contact opnemen met Jan-Willem en Loes, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de Wereld

navigator

Agenda

Januari 2019
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Like Emmanuel op facebook