In de regio Breda –onze leden wonen ergens tussen Hulst (Zeeland) en Dongen – komen we geregeld samen. Mocht u in deze omgeving wonen en ook eens kennis willen maken, neem dan contact op met de verantwoordelijken. Zij zijn te bereiken via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat doen we?

 

Huiskring: om de week komen we een avond samen in een huiskring. We drinken gezellig koffie, doen een lofprijzing en delen met elkaar over de vragen ‘Waar heb ik God ontmoet?’ –bijvoorbeeld in de woorden uit de Bijbel en ‘Waar heb ik God kunnen brengen?’ – in contact met anderen. We sluiten af met het delen van onze gebedsintenties: iedereen bidt daar de komende periode voor. 

Regiodag: een paar keer per jaar komen we een dag samen. Dan nemen we de tijd voor Eucharistische aanbidding, een lezing en deling. En last but not least: voor gezelligheid en ontmoeting. Ook voor de kinderen is er tijdends zo’n dag een leuk programma. Wilt u meer weten? Stuur dan een mailtje naar de verantwoordelijken.

 

Missies: een paar parochies in deze regio doen af en toe een straatmissie: mensen worden op straat uitgenodigd om in de kerk een kaarsje aan te steken. In de kerk is er Eucharistische aanbidding. Daar kunnen mensen hun intenties opschrijven en voor het altaar neerleggen. Vooral voor Kerst komen er zo veel mensen in de kerk, die ook altijd uitgenodigd worden voor de kerstvieringen. Vaak doen we met de regio mee aan zo’n parochiemissie.

 Emmanuelfoto