P3D1

Goede Week...maar wat is daar eigenlijk zo goed aan? En wat betekent Pasen voor mij persoonlijk en wat doe ik ermee als ik daarna weer naar school, stage, werk ga?
Duik van 18 t/m 21 april 2019 in het Tienertriduüm en leef samen met andere leeftijdsgenoten naar het feest van Pasen toe! We nemen deel aan de vieringen, staan stil bij Jezus’ weg en verdiepen ons geloof om de dagen dieper te beleven. We gaan erop uit en we maken het vooral ook heel gezellig!

Doe met ons mee! Welkom!

Praktisch

Aanvang is op Witte Donderdag 18 april om 19.00 uur (Vanaf 18.00 uur staat er drinken klaar. Er is geen avondeten gepland.)
Het eindigt op Paaszondag 21 april om 13.00 uur.
(Het is de bedoeling dat je aan het hele programma deelneemt. Mocht het niet lukken om bijv. vrij te krijgen dan is de laatste instroom mogelijk op vrijdagmiddag.)

Waar?
Het Tienertriduüm zal dit jaar voor het eerst plaatsvinden in Emmaus, Udenhoutseweg 15 te Helvoirt.

Leeftijd?
12 jaar (brugklas) t/m 17 jaar. Het Triduüm is ook open voor oudere personen van de Hands up groep. Je kan er ook voor kiezen om aan de jongeren Paasdriedaagse 18+ in Nijmegen mee te doen!

P3DVuurAanmelden?
Aanmelden kan HIER  tot uiterlijk 10 april. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met (betaal)gegevens.

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsbrief met verdere informatie.

Kosten?
Deelname aan het hele Triduüm kost €45 p.p.   

Vragen? Laat het ons weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes en hopelijk tot dan! 

In de Wereld

navigator

Agenda

Like Emmanuel op facebook