Jongeren 18+ Paasdriedaagse Nijmegen
Tienertriduüm Helvoirt
Emmanuel Paasdriedaagse Helvoirt

Jongeren 18+ Paasdriedaagse Nijmegen

P3D2019KSN

LIVE AGAIN! Dat is het thema van de paasdriedaagse voor jongeren vanaf 18 jaar, georganiseerd door de Katholieke Studenten Vereniging (KSN) in samenwerking met de Gemeenschap Emmanuel.
De Paasdriedaagse begint op Witte Donderdag 18 april om 18.00 uur t/m Paaszondagmiddag 21 april 12.00 uur. Het programma vindt plaats in de Maria Geboortekerk in Nijmegen. Overnachting zal in gastgezinnen zijn. 
Meer informatie en opgave kan je HIER vinden!

 

Tienertriduüm Helvoirt

Je bent van harte welkom voor het speciale Tienertriduum van 12-17 jaar! (Ook samen met je gezin; zie onder) Dit jaar zal het Tienertriduum in Emmaus (Helvoirt) zijn.  Laat je meenemen door deze intense dagen en beleef samen met je leeftijdsgenoten het sterven van Christus en de vreugde van de verrijzenis van Christus! Laat je door Hem vullen! 

Praktisch:P3D1

  • Wanneer: Witte Donderdag 18.00 uur t/m Paaszondag na de lunch.

  • Waar: Het Tienertriduum vindt plaats in Bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt.
  • Doelgroep: Tieners vanaf 12 jaar (brugklas) t/m 17 jaar.

  • Kosten: Wordt z.s.m. bekend gemaakt.

  • AANMELDEN  Binnenkort! 

  • Vragen? Laat het ons weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Emmanuel Paasdriedaagse Helvoirt

Intens - diepgang - inspiratie - ontmoeting - vieren

Met je gezin, als echtpaar of single; duik van donderdag 18 april t/m zondag 21 april in het Paastriduüm en leef samen met anderen naar het feest van Pasen toe! We nemen deel aan de vieringen, staan stil bij Jezus’ weg en verdiepen ons geloof om de dagen dieper te beleven. Naast gebed zal er ook de nodige tijd van ontspanning & ontmoeting zijn. Er zal tevens kinderprogramma zijn. Tieners van 12+ t/m 17 jaar hebben hun eigen Tienertriduum. (Zie boven.)

Praktisch