STAND UP!
Get off your sofa and put on your shoes!
(Pope Francis WYD 2016)

1-5 augustus Internationaal Open Air Festival in Altötting (Dld)

AÖ Forum 2017

 

Het is alweer bijna een jaar geleden dat we met z'n allen terugkwamen van een geweldige WJD reis te Krakau! Dit jaar is er geen WJD, maar niet getreurd, er is wel een internationaal OPEN AIR FESTIVAL van 1-5 augustus in Altötting!

Met programma's als praises, interessante teachings, concerten, gebed en natuurlijk de nodige ontspanning! Vergeet niet de geweldige internationale ontmoetingen met andere tieners/jongeren! Kortom, "put on your shoes" en ga met ons mee!

Klembord01

PRAKTISCH:
AÖ2017 klein   Leeftijd:
   Van 15-30 jaar. Er loopt een tienerprogramma van 15-17 jaar en een jongerenprogramma van
  18-30 jaar. Dit programma is Duits/Engels en zal vertaald worden.  

  Vervoer:
  Op 1 augustus zullen we vanuit Tilburg met een touringbus vertrekken.
  We zakken iets af naar de Belgische grens waar we samen met de
  Vlaamse jongeren/tieners verder reizen naar Altötting. De reis zal ongeveer 12 uur duren.
Op 5 augustus in de loop van de ochtend vertrekken we weer en zullen 's avonds in Tilburg aankomen. Mocht je nog een slaapplekje nodig hebben (voor of na de reis) dan proberen we dat te regelen.

Overnachting:
Om het zo goedkoop mogelijk te houden overnachten we in gymzalen. De tienerleiding zal hier ook overnachten.

Maaltijden:
Eenmaal in Altötting aangekomen, ontvang je voor al die dagen bonnen waarmee je maaltijden kan halen. Samen eten in het gras onder de bomen of misschien toch liever overdekt in een tent?  Ben je vegetarisch of heb je een speciaal dieet? Geef dit aan bij de aanmelding!

Kosten:Aanbidding AÖ
 €250,- All in! (Busreis, deelname, overnachting en maaltijden.)

Waarom Altötting?
Altötting, stadje in Beieren vlak boven de Chiemsee en is in Duitsland één van de bekendste Maria- bedevaartplaatsen. Het is een mooi stadje dat al meer dan 500 jaar pelgrims trekt. Ervaar de genade van Altötting samen met alle anderen!

Aanmelding tot 10 juli:

Inschrijfformulier voor tieners en jongeren.

Na sluitingsdatum ontvang je een bevestiging met de details over de reis en wat je mee moet nemen. We vragen om het bedrag z.s.m. over te maken om je inschrijving definitief te maken: IBAN: NL47 RABO 0113771770 t.n.v. Gemeenschap Emmanuel. O.v.v. Open Air Festival

Als je onder de 18 jaar bent vragen we om een ouderverklaring. Je kan deze HIER downloaden en ingevuld/ondertekend terugsturen.

Vragen?

Neem gerust contact op met het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 085-2731730
Voor Vlaanderen: Liesbeth Dhaenens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 flyerAÖ2017